www.texnikoiosy.com

Καλωσήρθατε στο blog του Σωματείου! Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες του Σωματείου, καθώς και να βρίσκετε πληροφορίες. Επισκεφτείτε τη ιστοσελίδα μας: www.texnikoiosy.gr.Βρείτε μας και το Facebook.



Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

νέες τιμές εισιτηρίων και καρτών


Εισιτήριο 70 λεπτών για όλα τα Μέσα
Κανονικό 1,20 ευρώ / μειωμένο 0,60 ευρώ
Το Ενιαίο Εισιτήριο 70 λεπτών ισχύει σε όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ: Λεωφορεία, Τρόλλεϋ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό (μέχρι Κορωπί) και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα του Προαστιακού Μαγούλα-Πειραιάς-Κορωπί). Δεν ισχύει στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου, στη γραμμή Χ80 και στο Μετρό στο τμήμα Κορωπί-Αεροδρόμιο.
Ο χρόνος ισχύος του ενιαίου εισιτηρίου είναι 70 λεπτά από την επικύρωσή του κατά την πρώτη επιβίβαση και δεν επιτρέπεται δεύτερη επικύρωση. Μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος του, απαιτείται επικύρωση νέου εισιτηρίου.
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
  • Εκδοτήρια ΟΣΥ (Λεωφορεία & Τρόλλεϋ), εκδότες και αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων στους σταθμούς Ηλεκτρικού, Τραμ, Μετρό.
  • 1.500 περίπου σημεία στο λεκανοπέδιο (καταστήματα, περίπτερα κλπ.
Ημερήσιο Εισιτήριο για όλα τα Μέσα
4,00 ευρώ
Το Ημερήσιο εισιτήριο ισχύει σε όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ: Λεωφορεία, Τρόλλεϋ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό (μέχρι Κορωπί) και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα του Προαστιακού Μαγούλα-Πειραιάς-Κορωπί).Το εισιτήριο αυτό ισχύει στη γραμμή Χ80, ενώ δεν ισχύει στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου, και στο Μετρό στο τμήμα Κορωπί-Αεροδρόμιο.
Το Ημερήσιο Εισιτήριο επικυρώνεται υποχρεωτικά κατά την πρώτη επιβίβαση και ισχύει για 24 ώρες από την επικύρωσή του, για απεριόριστο αριθμό διαδρομών.
  • Εκδοτήρια ΟΣΥ (Λεωφορεία & Τρόλλεϋ), εκδότες και αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων στους σταθμούς Ηλεκτρικού, Τραμ, Μετρό.
Εισιτήριο πέντε ημερών για όλα τα Μέσα
10,00 ευρώ
Το εισιτήριο 5 ημερών ισχύει σε όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ Λεωφορεία, Τρόλλεϋ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό (μέχρι Κορωπί) και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα του Προαστιακού Μαγούλα-Πειραιάς-Κορωπί). Δεν ισχύει στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου, στη γραμμή Χ80 και στο Μετρό στο τμήμα Κορωπί-Αεροδρόμιο.
Το εισιτήριο 5 ημερών επικυρώνεται υποχρεωτικά κατά την πρώτη επιβίβαση και ισχύει για απεριόριστο αριθμό διαδρομών για πέντε 24ωρα από την επικύρωσή του.  
  • Εκδοτήρια  ΟΣΥ (Λεωφορεία & Τρόλλεϋ), εκδότες και αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων στους σταθμούς Ηλεκτρικού,  Μετρό.
3ημερο Τουριστικό εισιτήριο
20,00 ευρώ
Το 3ημερο Τουριστικό  εισιτήριο ισχύει  για 3 πλήρη 24ωρα από την πρώτη και μοναδική επικύρωσή του σε όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ: Λεωφορεία, Τρόλλεϋ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό (μέχρι Κορωπί) και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα του Προαστιακού Μαγούλα-Πειραιάς-Κορωπί). Επίσης περιλαμβάνει από μια διαδρομή από και προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με το Μετρό ή τις αντίστοιχες λεωφορειακές γραμμές express της Ο.ΣΥ. Το εισιτήριο αυτό ισχύει στη γραμμή Χ80.
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ:
Εκδοτήριο ΟΣΥ στο Αεροδρόμιο, εκδότες και αυτόματα μηχανήματα έκδοσης στο σταθμό Μετρό του Αεροδρομίου.
Εισιτήριο λεωφορειακών γραμμών EXPRESS Αεροδρομίου
Κανονικό 5,00 ευρώ / μειωμένο 2,50 ευρώ
Τα εισιτήρια για τις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου ισχύουν για μία μόνο διαδρομή, από ή προς το Αεροδρόμιο.
Η αποβίβαση από τις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου με κατεύθυνση το Αεροδρόμιο επιτρέπεται μόνο στο Αεροδρόμιο, και αντίστροφα, η επιβίβαση στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου με αφετηρία το Αεροδρόμιο επιτρέπεται μόνο από το Αεροδρόμιο.
Τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων είναι:
  • Εκδοτήρια  ΟΣΥ (Λεωφορεία & Τρόλλεϋ), εκδότες στους σταθμούς Ηλεκτρικού,  Μετρό.
  • Εντός των οχημάτων από τους οδηγούς των λεωφορείων.

Εισιτήριο Αεροδρομίου του ΜΕΤΡΟ
Κανονικό 8,00 ευρώ / μειωμένο 4,00 ευρώ
Το Εισιτήρια Αεροδρομίου του ΜΕΤΡΟ ισχύουν σε όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ για 70 λεπτά από την επικύρωσή τους, από και προς το Αεροδρόμιο όπως και το Ενιαίο Εισιτήριο των 70 λεπτών. Εξαιρούνται μόνο οι λεωφορειακές γραμμές EXPRESS Αεροδρομίου και η γραμμή Χ80.
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ:
  • Εκδότες και αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων στους σταθμούς Ηλεκτρικού, Μετρό.

Εισιτήρια Αεροδρομίου του ΜΕΤΡΟ 2 & 3 ατόμων
2 ατόμων 14,00 ευρώ / 3 ατόμων 20,00 ευρώ
Τα εισιτήρια ισχύουν στην Ο.ΣΥ. (Λεωφορεία, Τρόλλεϋ) και στη ΣΤΑ.ΣΥ. (Μετρό, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Τραμ) για 70 λεπτά, μετά την επικύρωσή τους.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ:
  • Εκδότες και αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων στους σταθμούς Ηλεκτρικού, Μετρό.

Μετ’ επιστροφής Εισιτήριο Αεροδρομίου του ΜΕΤΡΟ
14,00 ευρώ
Το Μετ’ επιστροφής Εισιτήριο Αεροδρομίου του ΜΕΤΡΟ, εφόσον η επιστροφή πραγματοποιείται εντός επτά (7) ημερών, ισχύει για 70 λεπτά, τόσο μετά την επικύρωση στην πρώτη διαδρομή, όσο και μετά τη δεύτερη επικύρωση κατά την επιστροφή.
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ:
  • Εκδότες και αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων στους σταθμούς Ηλεκτρικού, Μετρό.

Εισιτήρια Αεροδρομίου του ΜΕΤΡΟ  από τους σταθμούς Παλλήνη, Κάντζα, Κορωπί
Κανονικό 6,00 ευρώ / μειωμένο 3,00 ευρώ
Τα Εισιτήρια του ΜΕΤΡΟ από τους σταθμούς Παλλήνη, Κάντζα, Κορωπί προς και από το Αεροδρόμιο, ισχύουν σε όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ για 70 λεπτά από την πρώτη επικύρωσή τους, όπως και το Ενιαίο Εισιτήριο των 70 λεπτών. Εξαιρούνται μόνο οι λεωφορειακές γραμμές EXPRESS Αεροδρομίου και η γραμμή Χ80.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ:
  • Εκδότες και αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων στους σταθμούς Ηλεκτρικού, Μετρό.