www.texnikoiosy.com

Καλωσήρθατε στο blog του Σωματείου! Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες του Σωματείου, καθώς και να βρίσκετε πληροφορίες. Επισκεφτείτε τη ιστοσελίδα μας: www.texnikoiosy.gr.Βρείτε μας και το Facebook.



Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Σαν σήμερα το 2005: Υπεγράφη συμφωνία με τα ΗΛΠΑΠ και το Δήμο Βελιγραδίου για την παραχώρηση και μεταβίβαση 30 τρόλλεϋ.


Την Παρασκευή 15 Απριλίου 2005, στα γραφεία της «Η.Λ.Π.Α.Π. Α.Ε.» υπεγράφη το πρωτόκολλο παράδοσης / παραλαβής και η σχετική συμφωνία με το Δήμο Βελιγραδίου και την εταιρεία “City Public Transport Beograd” για την παραχώρηση και μεταβίβαση, χωρίς αντάλλαγμα, 30 τρόλλεϋ ZIU-682BI-YΓ με τα ανταλλακτικά τους .

Την πρωτοβουλία για την συγκεκριμένη συμφωνία ανέλαβε το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών με σκοπό την ενίσχυση του συγκοινωνιακού συστήματος της σερβικής πρωτεύουσας. Η «Η.Λ.Π.Α.Π. Α.Ε.» προέβη στην υλοποίηση της ενέργειας για την παραχώρηση τρόλλεϋ ρωσικής κατασκευής, τα οποία έχουν αποσυρθεί από την κυκλοφορία, μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος από το Δήμο Βελιγραδίου και την εταιρεία “City Public Transport Beograd”.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Η.Λ.Π.Α.Π. Α.Ε.», κ. Αβραάμ Γούναρης, σχετικά με την εν λόγω ενέργεια δήλωσε: «Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία μας δίνει τη δυνατότητα να αποδείξουμε εμπράκτως το ενδιαφέρον μας για την πόλη του Βελιγραδίου και τους πολίτες της, καθώς με την παραχώρηση των τρόλλεϋ συμβάλλουμε σημαντικά στην αναβάθμιση των συγκοινωνιών της και κατ΄ επέκταση στην ποιότητα ζωής των πολιτών της. Η «ΗΛΠΑΠ Α.Ε.» θα υποστηρίζει πάντα αντίστοιχες ενέργειες».

Ο κ. Slaven M. Tica, Public Transport Company “Beograd”, Γενικός Διευθυντής, υπογράφοντας το πρωτόκολλο δήλωσε: «Ευχαριστούμε πολύ την ελληνική κυβέρνηση και την “ΗΛΠΑΠ Α.Ε.” για αυτή τη σημαντική τους πρωτοβουλία. Η ενίσχυση του στόλου μας με τα 30 τρόλλεϋ, που παραχωρήθηκαν με την υπογραφή του πρωτοκόλλου, αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό εφόδιο για την περαιτέρω ανάπτυξη του συγκοινωνιακού συστήματος του Βελιγραδίου και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού μας κοινού. Εκ μέρους της “Beograd” και του Δήμου Βελιγραδίου σας εκφράζω τις θερμότερες ευχαριστίες μας».