www.texnikoiosy.com

Καλωσήρθατε στο blog του Σωματείου! Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες του Σωματείου, καθώς και να βρίσκετε πληροφορίες. Επισκεφτείτε τη ιστοσελίδα μας: www.texnikoiosy.gr.Βρείτε μας και το Facebook.



Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Αιμοδοσία: πράξη αγάπης, προσφορά ζωής...



   
Το Σωματείο μας συμμετέχει και στηρίζει ηθικά και οργανωτικά την Τράπεζα Αίματος με σκοπό τη δημιουργία διαρκούς παρακαταθήκης αίματος για την αντιμετώπιση των αναγκών των Αιμοδοτών, των Μελών του Σωματείου καθώς και όλου του προσωπικού του ΟΣΥ, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες και τις δυνατότητες της Τράπεζας Αίματος.
  Η Αιμοδοσία είναι μια πράξη υπευθυνότητας, μια πράξη προσφοράς.
Είναι πράξη γενναιοδωρίας, αλληλεγγύης, ένα δώρο ζωής προς αυτόν που το έχει ανάγκη, είναι πάνω απ' όλα τρόπος και στάση ζωής.
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην 2 & 11 Μαρτίου εθελοντική αιμοδοσία στα αμαξοστάσια Νέας Φιλαδέλφειας  & Ρουφ. 
  Δυστυχώς,  σε αντίθεση με την ανταπόκριση όλων των οργανωτικών μονάδων, είμαστε αναγκασμένοι να σας γνωστοποιήσουμε την απαράδεκτη και ανησυχητική στάση  της Διοίκησης του αμαξοστάσιου Νέας Φιλαδέλφειας που δημιούργησε αναχώματα και δεν διευκόλυνε  συνάδελφους εθελοντές αιμοδότες να ενισχύσουν την τράπεζα αίματος.
  Το να είναι κανείς εθελοντής αιμοδότης είναι σημαντικό, γιατί η μονάδα αίματος που θα προσφέρει θα σώσει τη ζωή περισσότερων του ενός ασθενών. Ως μέλη της κοινωνίας, είναι ευθύνη μας να είμαστε εθελοντές αιμοδότες και να διευκολύνουμε εαυτούς.