www.texnikoiosy.com

Καλωσήρθατε στο blog του Σωματείου! Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες του Σωματείου, καθώς και να βρίσκετε πληροφορίες. Επισκεφτείτε τη ιστοσελίδα μας: www.texnikoiosy.gr.Βρείτε μας και το Facebook.



Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι 

  Το Σωματείο μας είναι εδώ και αποτελεί την ασπίδα προστασίας των δικαιωμάτων των Εργαζομένων. Δεν σωπαίνουμε, δεν συναινούμε απέναντι σε καμία αρχή, καμία εξουσία όταν πρόκειται να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας.
 Η μικροπολιτική, η ιδεοληψία και ο προκατειλημμένος άνθρωπος, είναι σίγουρο ότι δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στο κοινωνικό σύνολο.
 Δεν θα ασχοληθούμε με τα παραπάνω άτομα που το μόνο που ξέρουν είναι να λοιδορούν και να απαξιώνουν την έννοια του συνδικαλισμού. Είμαστε σίγουροι ότι τους τοποθετείτε εκεί που τους αξίζει!
 Με αποφασιστικότητα, ωριμότητα και ψυχραιμία σταθμίζουμε τις καταστάσεις. Ο δρόμος για την ανατροπή της νεοφιλελεύθερης λαίλαπας των μνημονιακών πολιτικών, που ισοπέδωσαν μισθούς και εργασιακά δικαιώματα θα είναι μακρύς και ανηφορικός. Προσφύγαμε στην Δικαιοσύνη, ένα ακόμα πεδίο, στο οποίο θα διεκδικήσουμε τα δικαία αιτήματά μας.
 Οι ομαδικές αγωγές των Μελών του Σωματείου που κατέθεσαν τα απαιτητά δικαιολογητικά για την διεκδίκηση των παράνομων περικοπών του ανθυγιεινού επιδόματος και του επιδόματος θέσης το 2013 προσδιορίστηκαν να συζητηθούν στο Δικαστήριο 10 Μαρτίου 2017.
 Αισιοδοξούμε, προβάλλοντας τεκμηριωμένα νομικά επιχειρήματα και δεδομένο τις θετικές δικαστικές αποφάσεις σε όμορους φορείς, θα έχουμε αίσια αποτελέσματα.
 Οι Συνάδελφοι  που επιθυμούν να συμμετέχουν στις αγωγές για την διεκδίκηση διαφοράς αποδοχών λόγω παράνομης παράλειψης βαθμολογικής/μισθολογικής προαγωγής (ν.4024/2011) και για την διεκδίκηση αποζημίωσης λόγω μη ληφθείσας κανονικής αδείας Έτους, παρακαλούνται να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Σωματείο.
 Είμαστε συνέχεια δίπλα σας και προσπαθούμε να σας ενημερώνουμε πλήρως, άμεσα, έγκαιρα & έγκυρα για όλες τις εξελίξεις και τα δικαιώματά σας, όλα τα τηλέφωνά μας είναι γνωστά και πάντα διαθέσιμα.

Ο αγώνας για να φέρει αποτελέσματα, πρέπει να έχει διάρκεια, συνέχεια και στόχο.