www.texnikoiosy.com

Καλωσήρθατε στο blog του Σωματείου! Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες του Σωματείου, καθώς και να βρίσκετε πληροφορίες. Επισκεφτείτε τη ιστοσελίδα μας: www.texnikoiosy.gr.Βρείτε μας και το Facebook.



Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Δικαστική δικαίωση



Δικαστική δικαίωση για τους εργαζομένους ΟΣΥ, οι οποίοι προσέφυγαν στην Δικαιοσύνη, καταθέτοντας αγωγή, προκειμένου να διεκδικήσουν τα “κομμένα” επιδόματα λόγω την παράνομη εφαρμογή του μνημονίου το 2013 από τον τότε Διευθύνων Σύμβουλο ΟΣΥ  κο Οικονόμου Ιωάννη.

Το Ειρηνοδικείο Πειραιά (Διαδικασία Περιουσιακών Διαφορών - Εργατικά), σύμφωνα με την Απόφαση 2/2018, υποχρεώνει την ΟΣΥ να καταβάλει άμεσα σε έκαστο των εναγόντων το ποσό  750ε  με το νόμιμο τόκο.

Για τη σημαντική αυτή Απόφαση, ο Πρόεδρος του Σωματείου, Αθανάσιος Καραμητόπουλος, δηλώνει: 
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι απ’ αυτήν την απόφαση. Θα προχωρήσουμε τις διαδικασίες, ώστε να δικαιωθούν και υπόλοιποι συνάδελφοι από τις παράνομες περικοπές. Παράλληλα, με τις δικαστικές προσφυγές διεκδικούμαι και συνδικαλιστική-πολιτική λύση με παρεμβάσεις και επιχειρήματα. Ο αγώνας για να φέρει αποτελέσματα, πρέπει να έχει διάρκεια, συνέχεια και στόχο.»