www.texnikoiosy.com

Καλωσήρθατε στο blog του Σωματείου! Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες του Σωματείου, καθώς και να βρίσκετε πληροφορίες. Επισκεφτείτε τη ιστοσελίδα μας: www.texnikoiosy.gr.Βρείτε μας και το Facebook.



Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Είμαστε ΥΠΕΡ του καθολικού εμβολιασμού αλλά κατηγορηματικά αντίθετοι στην εφαρμογή του νόμου για την υποχρεωτικότητα


   Το Σωματείο μας δεν θα ακολουθήσει τους επικίνδυνους δρόμους της κυβερνητικής πολιτικής. Δεν θα εκβιάσει και δεν θα διαιρέσει τους εργαζόμενους. Δε θα επιτρέψουμε η υποχρεωτικότητα εμβολιασμού, που ενεργοποιεί τον κοινωνικό αυτοματισμό, διχάζει τους εργαζόμενους και την κοινωνία, να δώσει άλλοθι για την καταπάτηση εργασιακών δικαιωμάτων, αναστολές εργασίας, απολύσεις και μειώσεις μισθών. Μαζικά και αγωνιστικά διεκδικούμε ουσιαστικά μέτρα για την υγεία.

Απαιτούμε:    

  • Καθολική δυνατότητα εμβολιασμού! Όχι στην υποχρεωτικότητα! Καμία αναστολή εργασίας – απόλυση. Καμία επιβάρυνση για διεξαγωγή αυτοδιαγνωστικών ελέγχων. Κανένας διαχωρισμός.
  • Μαζικά επαναλαμβανόμενα και δωρεάν τεστ με την ευθύνη του ΕΟΔΥ με την  κάλυψή τους από τα ασφαλιστικά ταμεία. Η επιδημιολογική επιτήρηση είναι κρατική ευθύνη.
  • Πραγματική και ουσιαστική ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας (προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μονιμοποίηση συμβασιούχων, ενίσχυση της πρωτοβάθμιας φροντίδας, των νοσοκομείων, αύξηση των ΜΕΘ, επίταξη των ιδιωτικών μονάδων υγείας).
  • Η κυβέρνηση να πάρει πίσω τώρα τα απαράδεκτα μέτρα των απολύσεων και των αναστολών.