www.texnikoiosy.com

Καλωσήρθατε στο blog του Σωματείου! Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες του Σωματείου, καθώς και να βρίσκετε πληροφορίες. Επισκεφτείτε τη ιστοσελίδα μας: www.texnikoiosy.gr.Βρείτε μας και το Facebook.



Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Ενημέρωση για τις ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ





Μετά και την θετική απόφαση του εφετείου. Η ΟΣΥ 27/3/2022 κατέβαλε τα χρήματα, αναμένεται η καταβολή των τόκων στους δικαιούχους της ομαδικής αγωγή Β1. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι απ’ αυτήν την απόφαση. Θα προχωρήσουμε τις διαδικασίες, ώστε να δικαιωθούν και υπόλοιποι συνάδελφοι από τις παράνομες περικοπές. Το Σωματείο αναλαμβάνει να οργανώσει τις προσφυγές, χωρίς καμία εργολαβική επιβάρυνση. Αισιοδοξούμε, προβάλλοντας τεκμηριωμένα νομικά επιχειρήματα, θα έχουμε αίσια αποτελέσματα. Είμαστε συνέχεια δίπλα σας και προσπαθούμε να σας ενημερώνουμε πλήρως, άμεσα, έγκαιρα & έγκυρα, όλα τα τηλέφωνά μας είναι γνωστά και πάντα διαθέσιμα.

Παράλληλα, με τις δικαστικές προσφυγές διεκδικούμαι και συνδικαλιστική-πολιτική λύση με παρεμβάσεις και επιχειρήματα. Ο αγώνας για να φέρει αποτελέσματα, πρέπει να έχει διάρκεια, συνέχεια και στόχο.