www.texnikoiosy.com

Καλωσήρθατε στο blog του Σωματείου! Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες του Σωματείου, καθώς και να βρίσκετε πληροφορίες. Επισκεφτείτε τη ιστοσελίδα μας: www.texnikoiosy.gr.Βρείτε μας και το Facebook.



Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Ευχές Πάσχα

Εκ μέρους των Εργαζόμενων ΟΣΥ και των Μελών του Σωματείου, ευχόμαστε σε όλες και όλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση, με υγεία, ευτυχία και αγάπη.

Το Μεγάλο Σάββατο  οι Εργαζόμενοι που δουλεύουν βάρδια  θα σχολάσουν 11:00 ώστε να κάνουν ανάσταση με τις  οικογένειες τους (θα παραμείνουν για ασφάλεια μόνο οι νυκτερινοί και οι φύλακες)   

Τη Κυριακή του Πάσχα το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου θα προσφέρει στους χώρους εργασίας σε όλες τις βάρδιες των Αμαξοστασίων τρόλεϊ τα καθιερωμένα εθιμοτυπικά.


Δώροεπιταγές  μοιράζονται  στα γραφεία του Σωματείου.


Προσωποποιημένη κάρτα ATH.ENA Card Εργαζομένων ΟΣΥ εκδίδονται σταδιακά και διατίθενται στα αμαξοστάσια, είναι ενεργοποιημένες μέχρι το 2022. Οι Συνάδελφοι που μετακινούνται  στον προαστιακό και στο αεροδρόμιο πρέπει  να φορτίσουν την κάρτα τους με δωρεάν κόμιστρο για ένα χρόνο, στα 300 αυτόματα μηχανήματα, που βρίσκονται σε όλους τους σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού, σε στάσεις του τραμ και σε επιλεγμένα σημεία του δικτύου των λεωφορείων και τρόλεϊ (τα σημεία παρατίθενται αναλυτικά στην ιστοσελίδα www.athenacard.gr). Το δωρεάν κόμιστρο ενεργοποιείται μόνο στα αυτόματα μηχανήματα και όχι στα εκδοτήρια. Για τις/τους συζύγους αναμένουμε λύση από τον ΟΑΣΑ. Πάντως υπάρχει τουλάχιστον μία ανοικτή πύλη σε κάθε σταθμό ώστε να μπορούν να διέρχονται οι δικαιούχοι δωρεάν.

Από το ΔΣ του Σωματείου εργάζονται Πάσχα όπως είναι προγραμματισμένο οι:
Καραμητόπουλος Αθανάσιος
Σεντούκας Κωνσταντίνος
Γιαννόπουλος Κωνσταντίνος  
Σταυρόπουλος Πέτρος

Για το Δ.Σ
Καραμητόπουλος Αθανάσιος,  Πρόεδρος
Σιδερής Πέτρος, Γ. Γραμματέας