www.texnikoiosy.com

Καλωσήρθατε στο blog του Σωματείου! Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες του Σωματείου, καθώς και να βρίσκετε πληροφορίες. Επισκεφτείτε τη ιστοσελίδα μας: www.texnikoiosy.gr.Βρείτε μας και το Facebook.



Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Παγκόσμια Ημέρα για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία


Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ILO) εορτάζει τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία (SafeDay) μαζί με την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Εργασίας (WDACL) τονίζοντας με αυτό τον τρόπο την ανάγκη βελτίωσης της ασφάλειας και της υγείας των νέων εργαζομένων και την κατάργηση της παιδικής εργασίας.
Το ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε. στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας διοργανώνει διάφορες δράσεις στην Αθήνα και την περιφέρεια.
Αναλυτικότερα:

  • Μετάφραση και προσαρμογή στα Ελληνικά της αφίσας της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας, ανάρτησή της στον ιστότοπό, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποστολή της στους αποδέκτες του Ινστιτούτου.


  • Κεντρική ημερίδα στην Αθήνα με τίτλο: «Υγεία και ασφάλεια στην εργασία για τους νέους: σωστό ξεκίνημα». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018, ώρα 09.00, στον 3ο όροφο του Ινστιτούτου (Λιοσίων 143 & Θειρσίου 6). 
  • Για πληροφορίες: http://www.elinyae.gr/

·                     Διεθνής Οργάνωση Εργασίας