www.texnikoiosy.com

Καλωσήρθατε στο blog του Σωματείου! Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες του Σωματείου, καθώς και να βρίσκετε πληροφορίες. Επισκεφτείτε τη ιστοσελίδα μας: www.texnikoiosy.gr.Βρείτε μας και το Facebook.



Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Αυτό το Πάσχα…. #μαζί_συνεχίζουμε


Συνάδελφοι, σες,
Δώροεπιταγές θα μοιραστούν στα γραφεία του Σωματείου:
-Δευτέρα , 13/4/2020 Αμαξοστάσιο Αττική
-Τρίτη, 14/4/2020 Αμαξοστάσιο Νέα Φιλαδέλφεια
-Τετάρτη, 15/4/2020 Αμαξοστάσιο Ρουφ και Παρνασσού
Το Μεγάλο Σάββατο  οι Εργαζόμενοι που δουλεύουν βάρδια  θα σχολάσουν 23:00 ώστε να κάνουν ανάσταση με τις  οικογένειες τους (θα παραμείνουν για ασφάλεια μόνο οι νυκτερινοί και οι φύλακες).   
Τη Κυριακή του Πάσχα όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου, λαμβάνοντας όλα τα μετρά προστασίας, θα προσφέρει στους χώρους εργασίας σε όλες τις βάρδιες των Αμαξοστασίων τρόλεϊ τα καθιερωμένα εθιμοτυπικά.
Τα Μέλη του Δ.Σ του Σωματείου δεν θα κάνουν χρήση συνδικαλιστικών αδειών κατά την διάρκεια της πανδημίας και θα παραμείνουν στη διάθεση των Αμαξοστασίων που ανήκουν. 
Συνάδελφοι, σες,
Είμαστε συνέχεια δίπλα σας και προσπαθούμε να σας ενημερώνουμε πλήρως, άμεσα, έγκαιρα & έγκυρα για όλες τις εξελίξεις και τα δικαιώματά σας, όλα τα τηλέφωνά μας είναι γνωστά και πάντα διαθέσιμα. Όλοι μαζί να συνεχίσουμε τη ζωή και τα σχέδιά μας για το μέλλον – ακόμα κι αν αυτό σήμερα πρέπει να γίνει από σωματική απόσταση - Ελπίδα, αγώνας, συλλογικότητα, αλληλεγγύη!
Θυμόμαστε! Πλένουμε σχολαστικά τα χέρια μας, αποφεύγουμε επαφή με κοινόχρηστα αντικείμενα, κρατάμε αποστάσεις με τους άλλους ανθρώπους όταν χρειαστεί να συναντηθούμε μαζί τους, σεβόμαστε τους Εργαζόμενους/ες που κάνουν τη δουλειά τους και βοηθάμε στην προστασία τους.
Εκ μέρους των Εργαζόμενων ΟΣΥ και των Μελών του Σωματείου, ευχόμαστε σε όλες και όλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση, με υγεία, ευτυχία και αγάπη.
Καραμητόπουλος Αθανάσιος,  Πρόεδρος
Σιδερής Πέτρος, Γ. Γραμματέας