www.texnikoiosy.com

Καλωσήρθατε στο blog του Σωματείου! Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες του Σωματείου, καθώς και να βρίσκετε πληροφορίες. Επισκεφτείτε τη ιστοσελίδα μας: www.texnikoiosy.gr.Βρείτε μας και το Facebook.



Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Δώρο-επιταγές, Εθιμοτυπικά Πάσχα



Συνάδελφοι, σες,

Το ΔΣ της Εταιρείας μας Ο.ΣΥ. Αποφάσισε στο πλαίσιο της δύσκολης συγκυρίας, την έγκριση οικονομικής ενίσχυσης προς τα πρωτοβάθμια Σωματεία της ΟΣΥ  ποσού τριάντα ευρώ ανά μέλος σωματείου, με σκοπό την διανομή αυτού από το σωματείο προς τα μέλη με την μορφή δωροεπιταγών   

Η συγκεκριμένη οικονομική παροχή χορηγείται κατά τις εορτές και αποτελεί εθιμοτυπική παροχή από την εταιρεία προς τους εργαζομένους, στα πλαίσια της σύσφιξης των σχέσεων και της καλής συνεργασίας μεταξύ Επιχείρησης και Εργαζομένων.

Στο ποσό θα προστεθεί  το ανάλογο ποσό  από το σωματείο και το ποσοστό προσφορά του super market, συνολική αξία διατακτικής εξήντα δυο ευρώ και πενήντα  (62,50ε) έκαστη

Τη Κυριακή του Πάσχα όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου, λαμβάνοντας όλα τα μετρά προστασίας, θα προσφέρει στους χώρους εργασίας σε όλες τις βάρδιες των Αμαξοστασίων τρόλεϊ τα καθιερωμένα εθιμοτυπικά.

Θυμόμαστε! Πλένουμε σχολαστικά τα χέρια μας, αποφεύγουμε επαφή με κοινόχρηστα αντικείμενα, κρατάμε αποστάσεις με τους άλλους ανθρώπους όταν χρειαστεί να συναντηθούμε μαζί τους, σεβόμαστε τους Εργαζόμενους/ες που κάνουν τη δουλειά τους και βοηθάμε στην προστασία τους.

Εκ μέρους των Εργαζόμενων ΟΣΥ και των Μελών του Σωματείου, ευχόμαστε σε όλες και όλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση, με υγεία, ευτυχία και αγάπη.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Καραμητόπουλος Αθανάσιος,  Πρόεδρος
Σιδερής Πέτρος, Γ. Γραμματέας